11.05

När jag nu skriver detta är klockan 11.05. När blir det lunch igentligen?! I got nothing to do... Någon idé?

En animerad katt

Hejdå, vi syns nog mer idag...

//Johanna

Again...

Nu är vi tillbaka i förberedelserna. Men jag är förstås klar. Det gör att jag bara får sitta och bläddra genom hemsidor, läsa bäcker och andra tysta, stilla aktiviteter. Urtrist. Min mage börjar kurra, hoppas det blir lunch snart. Här är lite bilder jag gjorde på GIMP:

Okej, det gick inte... Synd, en del av dem blev fina...

Jaja, har det gott, igelkott!

//Johanna

Halsfluss?

Nu är det onsdag igen. XP Jag har bara idag, imorgon och övermorgon på mig att bli kvitt hosan jag har, och har haft i två veckor. Annars tar mamma med mig till vårdcentralen för prov. Hon tror att jag har halsfluss, men jag tror bara att det är vanligt slem. Jag hatar när de ska sticka ner saker i halsen på mig... Usch!

Oaktiv

Jag har visst gått och blivit oaktiv! XP Jag LOVAR att jag ska skärpa mig! *gloria och ängelvingar* Hehe! Jag är mer aktiv på min användare på djur.nu - TessyTheWolf. Jag har även lagt upp min nyaste novell där, så gå gärna och kika! Jag är faktiskt riktigt nöjd. Novellen handlar om en "missbildad lejonunge" som bor på savannen. Hoppas du läser! Flera delar är tillgängliga. Bli gärna medlem när du ändå är där, fast det förusätter förstås att du är en djurälskare. LOVE WOLVES! ;D
Dessutom kommer jag kanske att börja rida! *Sjunger av glädje*

Ha det bra!

//Johanna


RSS 2.0